Пресс-секретарем Дж.Буша станет журналист

26 Квітня 2006
10051
26 Квітня 2006
17:58

Пресс-секретарем Дж.Буша станет журналист

10051
Пресс-секретарем Дж.Буша станет журналист

Президент США Джордж Буш назначил на должность пресс-секретаря Тони Сноу, ведущего радиопередач компании "Fox News". Об этом сообщают представители республиканской партии США, на которых ссылается Би-би-си.

Для Т.Сноу это не первая работа в Белом доме - он уже готовил выступления для Джорджа Буша-старшего. Как отмечают обозреватели, в своих передачах и комментариях 50-летний Т.Сноу подвергал действующего Президента критике за "недостаточный консерватизм".

Попытка привлечь опытного журналиста к работе с прессой свидетельствует о желании Белого дома улучшить отношения со средствами массовой информации, которые в последнее время были не очень благоприятны по отношению к Президенту США и его политике.

На посту пресс-секретаря Дж.Буша Т.Сноу заменит Скотта Маклеллана, ушедшего на прошлой неделе в отставку в результате перестановок в администрации Президента США.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду