Продюсер фільму "Юлія" здивований вибаченнями Мітрофанова

18 Квітня 2006
16502
18 Квітня 2006
12:20

Продюсер фільму "Юлія" здивований вибаченнями Мітрофанова

16502
Продюсер фільму "Юлія" здивований вибаченнями Мітрофанова

Продюсер фільму "Юлія" Олександр Валов спантеличений вибаченнями в адресу Юлії Тимошенко, зробленими минулої середи на пленарному засіданні Державної Думи, депутатом від ЛДПР Олексієм Мітрофановим.

"Для нас ця історія стала своєрідним "шоком". Я з великою повагою ставлюсь до Олексія Мітрофанова і його політичної діяльності. Але у нас з ним різні долі, він високопоставлений діяч, його забезпечує держава, а мене ніхто не забезпечує, - пояснив він. - Якщо у мене і у моїх компаньйонів по шоу-бізнесу не буде грошей, нам їх ніхто просто так не дасть".

"Стверджую, що фільм "Юлія" годує сотні людей в Росії і в інших країнах. Зайдіть в будь-який лоток що торгує відео-продукцією, і ви побачите, що вони бойко це продають, відповідно годують своїх дітей. Як я у них можу забрати їх заробіток, і хто візьме цих людей на утримання?!", - запитав продюсер. "Ми всі розуміємо, що Олексій Мітрофанов політик, і політика тут бере гору над справжнім мистецтвом, але ми як творча і самостійна організація, яка далека від політики, не бачимо сенсу згортати робочий процес над другою частиною еротичної картини, що вже місяць як йде", - заявив він.

"Тим паче, ми завжди з Олексієм, працюючи ще над першою серією, прагнули розділити: політика-політикою, а творчість і бізнес окремо. Фільм "Юлія" в короткий термін став маркою нашої компанії, і прибутковість від продажу, в першу чергу цікавлять нашу компанію, а не Мітрофанова, в штаті якої трудяться наші люди залежні від заробітку, який ми прагнемо виплачувати вчасно", - підкреслив Валов.

Він сподівається на торжество "здорового глузду" і не бачить причин в припиненні проекту."Друга частина фільму нашої компанії більше розрахована на серйозних естетів високої еротики, і це буде так само еротична кінокомедія, де збережеться жанр пародії що нагадує завжди когось, але що не ображає особисто нікого, - проанонсував художник. - Я готовий відповісти за кожен знятий кадр, і запевняю всіх, що він не образить нікого".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16502
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду