Леоніду Кучмі не дали слово на похоронах Михайла Галася

11 Квітня 2006
2119
11 Квітня 2006
12:07

Леоніду Кучмі не дали слово на похоронах Михайла Галася

2119
Леоніду Кучмі не дали слово на похоронах Михайла Галася

Екс-президенту Леоніду Кучмі не дали слово на  
похоронах заступника генерального конструктора КБ "Південне" Михайла Галася, які відбулися нещодавно в Дніпропетровську, повідомляє  "Українська правда" з посиланням на "Комсомольську правду в Україні".

"Кучма з дружиною і нечисленним почтом підкотили на двох "БМВ". "Виглядав екс-президент неважливо. Тримався скромно, нічим не виділяючись з натовпу. Але що особливо дивно, колишні колеги не виявили до нього ні найменшого інтересу. Щоб згладити незручну ситуацію, Людмила Миколаївна навіть потягнула чоловіка на бічну алею, мабуть, відвідати могилу когось із близьких", - пише газета.

За словами журналістів, слова на панахиді Кучмі так і не дали, "з надгробними промовами виступили лише співробітники КБ".

"Тільки на поминках Кучма зміг нарешті висловитися", - зазначає видання.

Як повідомили "КП" джерела, які побажали залишитися неназваними, "теплих почуттів до колишнього секретаря парткому і директора "південмашці" ніколи і не відчували".

"Більше того, дехто з провідних спеціалістів його відверто недолюблював. Поки Леонід Данилович залишався керівником держави, у Дніпропетровську ретельно підтримувався міф про беззавітну відданість йому трудового колективу "Південмашу". Але вже торік, приїхавши в рідне місто як пенсіонер, Кучма відчув охолодження земляків", - пише КП.

Газета також зазначає, що перед приїздом Кучми цвинтар відвідали працівники вибухотехнічних служб із собаками, яких спустили в могилу.

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2119
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду