Журнал Elle Girl не витримав конкуренції з тижневиками

5 Квітня 2006
21448
5 Квітня 2006
13:26

Журнал Elle Girl не витримав конкуренції з тижневиками

21448
Журнал Elle Girl не витримав конкуренції з тижневиками

Видавничий холдинг Hachette Filipacchi Media закриває американське видання журналу Elle Girl, повідомляє New York Times.

Як повідомили представники Hachette Filipacchi, останній номер журналу вийде в червні цього року. На думку експертів, тижневик Elle Girl виявився не в змозі конкурувати з більш оперативними щотижневими виданнями про знаменитостей.

Американська версія Elle Girl видавалася з 2001 року. Зараз тираж видання складає 600 тисяч екземплярів.

Незважаючи на закриття журналу, Hachette Filipacchi не має наміру залишати молодіжний сегмент. Ресурс ellegirl.com продовжить роботу. Більш того, вже найближчим часом він змінить дизайн.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду