"НУ" продовжує коаліційні переговори

3 Квітня 2006
10436
3 Квітня 2006
12:43

"НУ" продовжує коаліційні переговори

10436
"НУ" продовжує коаліційні переговори

У понеділок, 3 квітня, блок партій "Наша Україна" починає черговий раунд консультацій з політичними силами, які пройшли у Верховну Раду, щодо створення парламентської коаліції.

"З понеділка починається нове коло консультацій, уже більш наближене до кінцевого результату", - повідомив прем’єр-міністр і перший номер у списку блоку Юрій Єхануров.

За його словами, з понеділка мова вже буде йти про "принципи, на яких може бути створена коаліція".

Оцінюючи результати переговорів, що відбулися на минулому тижні, прем’єр-міністр зазначив, що задоволений їх підсумками, у першу чергу, перспективою створення демократичної коаліції у складі "Нашої України", Блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії.

Водночас Єхануров не виключив можливості налагодження співробітництва і з Партією регіонів. Прем’єр-міністр також повідомив, що вже в понеділок запланована його зустріч із представниками СПУ. "А на вівторок я буду просити зустрічі з Тимошенко", - сказав він.

Після парламентських виборів Президент Ющенко доручив Єханурову провести консультації з лідерами політичних сил, які пройшли до парламенту, для визначення їхньої готовності до спільної роботи в новообраній Верховній Раді.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10436
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду