detector.media
03.04.2006 12:43
"НУ" продовжує коаліційні переговори

У понеділок, 3 квітня, блок партій "Наша Україна" починає черговий раунд консультацій з політичними силами, які пройшли у Верховну Раду, щодо створення парламентської коаліції.

"З понеділка починається нове коло консультацій, уже більш наближене до кінцевого результату", - повідомив прем’єр-міністр і перший номер у списку блоку Юрій Єхануров.

За його словами, з понеділка мова вже буде йти про "принципи, на яких може бути створена коаліція".

Оцінюючи результати переговорів, що відбулися на минулому тижні, прем’єр-міністр зазначив, що задоволений їх підсумками, у першу чергу, перспективою створення демократичної коаліції у складі "Нашої України", Блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії.

Водночас Єхануров не виключив можливості налагодження співробітництва і з Партією регіонів. Прем’єр-міністр також повідомив, що вже в понеділок запланована його зустріч із представниками СПУ. "А на вівторок я буду просити зустрічі з Тимошенко", - сказав він.

Після парламентських виборів Президент Ющенко доручив Єханурову провести консультації з лідерами політичних сил, які пройшли до парламенту, для визначення їхньої готовності до спільної роботи в новообраній Верховній Раді.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY