Під час виборчого телемарафону значно збільшились рейтинги 5 каналу

31 Березня 2006
9074
31 Березня 2006
16:09

Під час виборчого телемарафону значно збільшились рейтинги 5 каналу

9074
Під час виборчого телемарафону значно збільшились рейтинги 5 каналу

Проект «5 каналу» - «Парламентські вибори – 2006» - найбільш повний на українському телебаченні кількадобовий телемарафон, за даними досліджень компанії «ГФК Юкрейн», привернув значну увагу глядачів. Середньодобові частки аудиторії першого українського інформаційного телеканалу протягом трьох днів марафону – 26, 27 та 28 березня – більш, ніж удвічі перевищили аналогічні показники попередніх тижнів і становили відповідно: 3,19%, 3,43% та 3,61%. Це підняло «5 канал» одразу на 7 позицію серед усіх телеканалів в Україні.

Також прес-служба 5 каналу повідомляє, що на кінець березня 2006 року «5 канал» збільшив технічне покриття своїм сигналом уже до 75,73%.

«5 канал» отримав ліцензії та встановив власні передавачі у таких містах України: Джанкої, Євпаторії, Ізюмі, Керчі, Кобеляках Полтавської обл., Луганську, Ніжині, Новомиколаївці Запорізької обл., Павлограді та Ялті. У цих містах мовлення «П’ятого» ведеться на 62 телевізійному каналі.

Статистика відвідуваності Інтернет-ресурсів українських телеканалів, надана компанією bіgmіr)net, свідчить про те, що у період телемарафону «Парламентські Вибори - 2006» 27 березня відвідуваність сайту «5 каналу» збільшилася майже вчетверо і становила 25,285 осіб на добу, які переглянули 160 тисяч сторінок. Цей показник сайту «П’ятого» - http://5.ua – у 3-4 рази більший, ніж у найближчого конкурента – сайту телеканалу ICTV (іctv.ua).

Більшість відвідувачів представляли Київську, Львівську, Одеську, Дніпропетровську, Донецьку і Запорізьку області. Спостерігалося також збільшення кількості відвідувачів з ЄС, Росії та США.
У період марафону сайт "5 каналу" цілодобово надавав оперативну статистику з ЦВК, новини, коментарі політиків і експертів.



"Детектор медіа" за інформацією прес-служби 5 каналу

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9074
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду