detector.media
31.03.2006 16:09
Під час виборчого телемарафону значно збільшились рейтинги 5 каналу

Проект «5 каналу» - «Парламентські вибори – 2006» - найбільш повний на українському телебаченні кількадобовий телемарафон, за даними досліджень компанії «ГФК Юкрейн», привернув значну увагу глядачів. Середньодобові частки аудиторії першого українського інформаційного телеканалу протягом трьох днів марафону – 26, 27 та 28 березня – більш, ніж удвічі перевищили аналогічні показники попередніх тижнів і становили відповідно: 3,19%, 3,43% та 3,61%. Це підняло «5 канал» одразу на 7 позицію серед усіх телеканалів в Україні.

Також прес-служба 5 каналу повідомляє, що на кінець березня 2006 року «5 канал» збільшив технічне покриття своїм сигналом уже до 75,73%.

«5 канал» отримав ліцензії та встановив власні передавачі у таких містах України: Джанкої, Євпаторії, Ізюмі, Керчі, Кобеляках Полтавської обл., Луганську, Ніжині, Новомиколаївці Запорізької обл., Павлограді та Ялті. У цих містах мовлення «П’ятого» ведеться на 62 телевізійному каналі.

Статистика відвідуваності Інтернет-ресурсів українських телеканалів, надана компанією bіgmіr)net, свідчить про те, що у період телемарафону «Парламентські Вибори - 2006» 27 березня відвідуваність сайту «5 каналу» збільшилася майже вчетверо і становила 25,285 осіб на добу, які переглянули 160 тисяч сторінок. Цей показник сайту «П’ятого» - http://5.ua – у 3-4 рази більший, ніж у найближчого конкурента – сайту телеканалу ICTV (іctv.ua).

Більшість відвідувачів представляли Київську, Львівську, Одеську, Дніпропетровську, Донецьку і Запорізьку області. Спостерігалося також збільшення кількості відвідувачів з ЄС, Росії та США.
У період марафону сайт "5 каналу" цілодобово надавав оперативну статистику з ЦВК, новини, коментарі політиків і експертів.



"Детектор медіа" за інформацією прес-служби 5 каналу

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY