Тимошенко виключає можливість створення коаліції з Партією регіонів

28 Березня 2006
12697
28 Березня 2006
12:07

Тимошенко виключає можливість створення коаліції з Партією регіонів

12697
Тимошенко виключає можливість створення коаліції з Партією регіонів

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко виключає можливість створення "гранд-коаліції" з Партією регіонів.

"Це не стане "великою коаліцією", - заявила вона в інтерв'ю виданню La Repubblica, повідомляє Инопресса.ру.

"Партія Ющенка – не друга партія. Президент повинен був зробити вибір, хто буде прем'єром, – я або Янукович. В останньому випадку це буде політичним самогубством Ющенка", - вважає Тимошенко.

"Можливість угоди Ющенко-Янукович дорівнює нулю", - додала вона.

На питання про реакцію народу, якщо партія, що одержала максимальну кількість голосів, опиниться в опозиції, Тимошенко відповіла, що "в умовах демократії це нормально".

"Янукович не може сформувати більшість, виходить, він – меншість. Але вільній країні необхідна сильна опозиція, що буде контролювати владу", - додала лідер БЮТ.

На питання про намір Тимошенко стати прем'єром, вона заявила: "Ліберальні сили домовилися, що уряд очолить провідна партія коаліції. Угода готова".

"У вівторок я проведу зустріч – уперше за довгий час – із президентом Ющенком. Основні проблеми зняті з порядку денного: ми складаємо документ, що буде представлений народу", - додала лідер БЮТ.

На її думку, причиною падіння популярності президента Віктора Ющенка стало те, що "він справляв враження опортуніста, що вчепився за владу".

"Спочатку він підписав угоду з Януковичем, потім, після виборів, не став відмовлятися від альянсу із силами, пов'язаними з минулим", - зазначила Тимошенко.

"Помаранчевий" народ не захотів бути обманутим: проголосувавши за Ющенка, потім одержати в прем'єри Януковича. Народ дав сигнал "стоп" кланам, що обібрали країну", - додала лідер БЮТ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12697
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду