26 березня "5 канал" представить "Телемарафон. Парламентські вибори-2006"

21 Березня 2006
8891
21 Березня 2006
13:13

26 березня "5 канал" представить "Телемарафон. Парламентські вибори-2006"

8891
26 березня "5 канал" представить "Телемарафон. Парламентські вибори-2006"

26  березня, з моменту відкриття виборчих  дільниць, о 7.00 годині ранку на «5 каналі» стартує  телемарафон «Парламентські вибори-2006».

«П’ятий» запропонує  глядачам повний, інформаційно насичений цілодобовий ефір. В найоперативнішому режимі висвітлюватимуться усі головні події дня голосування. Марафон триватиме аж до моменту оголошення результатів виборів.

Інтерв’ю з тими, хто знає про вибори найбільше, прямі включення з ЦВК, виборчих дільниць, штабів головних політичних  партій та блоків, оцінки спостерігачів, перебіг виборчого процесу у регіонах. Усе це працюватиме на створення якомога повнішої та об’єктивнішої інформаційної картини виборчої доби.

Телемарафон розпочнеться о 7.00 з роботи новинної студії, з 15.00 в ефір включиться студія програми «Новий час», куди будуть запрошені гості для обговорення актуальних питань, пов’язаних із
парламентськими виборами.

Починаючи із 20.00 години на «5 каналі» до телемарафону долучиться ще одна – вечірня – студія, розмови у якій зосередяться навколо найгостріших проблем цьогорічних виборів та прогнозів щодо майбутнього парламенту. А з 22.00 глядачі «П’ятого» матимуть змогу разом із ведучими у студії слідкувати за перебігом процедури підрахунку голосів і робити перші висновки стосовно можливих переможців виборчої кампанії.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби «5 каналу»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8891
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду