detector.media
21.03.2006 13:13
26 березня "5 канал" представить "Телемарафон. Парламентські вибори-2006"

26  березня, з моменту відкриття виборчих  дільниць, о 7.00 годині ранку на «5 каналі» стартує  телемарафон «Парламентські вибори-2006».

«П’ятий» запропонує  глядачам повний, інформаційно насичений цілодобовий ефір. В найоперативнішому режимі висвітлюватимуться усі головні події дня голосування. Марафон триватиме аж до моменту оголошення результатів виборів.

Інтерв’ю з тими, хто знає про вибори найбільше, прямі включення з ЦВК, виборчих дільниць, штабів головних політичних  партій та блоків, оцінки спостерігачів, перебіг виборчого процесу у регіонах. Усе це працюватиме на створення якомога повнішої та об’єктивнішої інформаційної картини виборчої доби.

Телемарафон розпочнеться о 7.00 з роботи новинної студії, з 15.00 в ефір включиться студія програми «Новий час», куди будуть запрошені гості для обговорення актуальних питань, пов’язаних із
парламентськими виборами.

Починаючи із 20.00 години на «5 каналі» до телемарафону долучиться ще одна – вечірня – студія, розмови у якій зосередяться навколо найгостріших проблем цьогорічних виборів та прогнозів щодо майбутнього парламенту. А з 22.00 глядачі «П’ятого» матимуть змогу разом із ведучими у студії слідкувати за перебігом процедури підрахунку голосів і робити перші висновки стосовно можливих переможців виборчої кампанії.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби «5 каналу»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY