На міжнародній конференції "Чорнобиль+20: нагадування на майбутнє" обговорюватимуть проблеми ядерної енергетики

1 Березня 2006
26878
1 Березня 2006
10:46

На міжнародній конференції "Чорнобиль+20: нагадування на майбутнє" обговорюватимуть проблеми ядерної енергетики

26878
На міжнародній конференції "Чорнобиль+20: нагадування на майбутнє" обговорюватимуть проблеми ядерної енергетики

23-25 квітня 2006 в Будинку вчителя в центрі Києва відбудеться міжнародна конференція „Чорнобиль+20: нагадування на майбутнє”, присвячена двадцятій річниці Чорнобильської катастрофи.

Відкриють конференцію для широкої публіки відомі українські письменники та поети, яких представить член Європарламенту Ребекка Хармс.

В понеділок 24 квітня вчені представлять критичну оцінку доповіді про наслідки Чорнобиля, що опублікована Міжнародною агенцією з атомної енергії в вересні 2005 року. В цій доповіді, як багато хто стверджує, суттєво недооцінюється руйнівна природа катастрофи. 

В понеділок також відбудуться дебати про теперішнє ядерної енер­гетики, які стосуються проблеми ядерної безпеки, економіки, утилізації відходів та роз­повсюдження ядерної зброї. 

Дебати у вівторок  25 квітня  під назвою «Дорожня карта стійкої енергетики май­бут­нього» присвячені обговоренню визначальної ролі відновлювальних джерел енер­гії та можливостей енергозбереження в світі та в Україні.

Зареєструватися для участі в конференції "Чорнобиль+20: нагадування на майбутнє" можна на вебсайті www.ch20.org.



"Детектор медіа" за інформацією Академії української преси.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26878
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду