На «1+1» 23 березня дебатуватимуть Вітренко-Богословська. На 5 каналі чекають попередньо 10 партій, 7 з яких вже підтвердили участь.

24 Лютого 2006
3073
24 Лютого 2006
17:16

На «1+1» 23 березня дебатуватимуть Вітренко-Богословська. На 5 каналі чекають попередньо 10 партій, 7 з яких вже підтвердили участь.

3073
На «1+1» 23 березня дебатуватимуть  Вітренко-Богословська. На 5 каналі чекають попередньо 10 партій, 7 з яких вже підтвердили участь.

Сьогодні о 13.00. на телеканалі «1+1»  - без прямого ефіру – відбулося жеребкування щодо дати виходу в ефір платних передвиборчих теледебатів. З трьох  партій, попередньо зголосившихся  на дебати за умов, визначених телеканалом «1+1», сьогодні на жеребкування  прийшли лише представники Блоку Наталії Вітренко  «Народна опозиція» та партії «Віче».  Громадянський Блок «Пора –ПРП»  не з’явився на жеребкування (вчора представники блоку відмовлявся дебатувати  будь з ким з інших двох візаві). Отож, єдина пара  учасників виборчих теледебатів, яка зголосилася  на умови каналу «1+1»: проплата за 15 хвилин передвиборчої агітації у розмірі 788 тися гривень, визначення пар для дебатів Незалежною експертною  радою з питань діяльності медіа тощо -  «Народна опозиція»-«Віче»  витягли   числом свого двобою 23 березня.

Як відомо,  ця ж сама пара партій буде дебатувати і на  5 каналі – 5 березня. На 5-му дебати будуть безкоштовними, за підтримки МФВ «Відродження». Попередньо брати участь в них зголосилися 7 представників виборчого процесу (запрошення канал надсилав 10-ти). Більш детально про дебати на 5 каналі читайте на «ТК» сьогодні  дещо пізніше.   



2 березня Перший канал відкриє дискусію на «толоці»

Ловкость рук – и сплошная махинация

Януковича на «1+1» не буде. Єханурова покличуть на «Інтер»?

Телеканали вправі проводити виборчі теледебати на власний розсуд

Янукович хочет дебатировать с Ехануровым

Термін прийому заявок на теледебати, які проводить канал 1+1, подовжено до 21 лютого

Учасників теледебатів на "1+1" обиратиме Незалежна експертна рада

Експерти запропонують пари для дебатів на "1+1"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3073
Читайте також
13.07.2008 12:17
Костя Гнатенко
для «Детектор медіа»
4 696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду