detector.media
24.02.2006 17:16
На «1+1» 23 березня дебатуватимуть Вітренко-Богословська. На 5 каналі чекають попередньо 10 партій, 7 з яких вже підтвердили участь.

Сьогодні о 13.00. на телеканалі «1+1»  - без прямого ефіру – відбулося жеребкування щодо дати виходу в ефір платних передвиборчих теледебатів. З трьох  партій, попередньо зголосившихся  на дебати за умов, визначених телеканалом «1+1», сьогодні на жеребкування  прийшли лише представники Блоку Наталії Вітренко  «Народна опозиція» та партії «Віче».  Громадянський Блок «Пора –ПРП»  не з’явився на жеребкування (вчора представники блоку відмовлявся дебатувати  будь з ким з інших двох візаві). Отож, єдина пара  учасників виборчих теледебатів, яка зголосилася  на умови каналу «1+1»: проплата за 15 хвилин передвиборчої агітації у розмірі 788 тися гривень, визначення пар для дебатів Незалежною експертною  радою з питань діяльності медіа тощо -  «Народна опозиція»-«Віче»  витягли   числом свого двобою 23 березня.

Як відомо,  ця ж сама пара партій буде дебатувати і на  5 каналі – 5 березня. На 5-му дебати будуть безкоштовними, за підтримки МФВ «Відродження». Попередньо брати участь в них зголосилися 7 представників виборчого процесу (запрошення канал надсилав 10-ти). Більш детально про дебати на 5 каналі читайте на «ТК» сьогодні  дещо пізніше.   



2 березня Перший канал відкриє дискусію на «толоці»

Ловкость рук – и сплошная махинация

Януковича на «1+1» не буде. Єханурова покличуть на «Інтер»?

Телеканали вправі проводити виборчі теледебати на власний розсуд

Янукович хочет дебатировать с Ехануровым

Термін прийому заявок на теледебати, які проводить канал 1+1, подовжено до 21 лютого

Учасників теледебатів на "1+1" обиратиме Незалежна експертна рада

Експерти запропонують пари для дебатів на "1+1"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY