Термін прийому заявок на теледебати, які проводить канал 1+1, подовжено до 21 лютого

20 Лютого 2006
2716
20 Лютого 2006
10:05

Термін прийому заявок на теледебати, які проводить канал 1+1, подовжено до 21 лютого

2716
Термін прийому заявок на теледебати, які проводить канал 1+1, подовжено до 21 лютого

Прийом заявок для участі у передвиборних дебатах, які відбудуться на каналі "1+1", продовжено на два дні - на прохання самих партій.

Охочих взяти участь у дискусії в прямому ефірі чекатимуть до 21-го лютого включно. Далі список передадуть незалежній раді із питань діяльності медіа під час виборів. Її експерти зголосилися взяти на себе найпікантніший шмат роботи – розбити партії і блоки на пари опонентів.

За умовами дебатів, обирати партнерів самостійно цього разу учасники виборів не зможуть.Експерти припускають, що багатьох це примусить відмовитися від участі в дискусії взагалі. Пари опонентів оголосять 23 лютого о 22.10 у живому ефірі на каналі 1+1.Тоді ж відбудеться жеребкування, на якому визначать день дебатів для кожної пари.У знімальному павільйоні Теледебатів-2006 монтують декорації.

Учасникам дозволили приводити групи підтримки із партійними атрибутами.

Анна Безулик каже, що буде модератором. Жодних коментарів, а тим паче оцінок з її боку – це окремо виписано правилами дебатів.

Партії делегують на дебати п'ятьох "списовиків". Лідери – неодмінно з першої п”ятірки. Вони дебатуватимуть у першому турі. Запитання ставитимуть одне одному самі.

Загальний час для кожного - 4 хвилини. У другому раунді стомлених лідерів підтримають однопартійці.Дискутуватимуть вже 5 на 5.

Часу буде більше - по 5 хвилин на кожну політичну силу.Відстежуватимуть його персональні таймери.

Третя частина дебатів – відповіді на запитання експертів. На них виділятимуть 6 хвилин. За правилами, партії та блоки можуть або запросити своїх політфахівців, по двоє з кожного боку, або ж експертів обере на свій розсуд канал "1+1".

Експерт має право на два запитання, по одному до кожної партії . Якщо його запросила партія чи блок, час запитання вирахують із загального партійного хронометражу.

Загалом, кожна з партій або блоків отримає по 15 хвилин живого ефіру, але перед тим письмово зобов'яжеться дотримуватись правил дебатів, законодаства про вибори і Конституції.


Учасників теледебатів на "1+1" обиратиме Незалежна експертна рада  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду