Читайте повний текст щорічного послання Президента України до парламенту.

10 Лютого 2006
1338
10 Лютого 2006
17:01

Читайте повний текст щорічного послання Президента України до парламенту.

1338
Читайте повний текст щорічного послання Президента України до парламенту.

9 лютого 2006 року Президент України Віктор Ющенко на засіданні Верховної Ради України виступив із щорічним посланням до парламенту.

В документі міститься аналіз досягнень і проблем 2005 року, окреслено шляхи вирішення актуальних проблем розвитку України.

В підготовці документу брали участь провідні українські учені, експерти, спеціалісти неурядових аналітичних центрів і інститутів.

Організаційний, методичний і науковий супровід здійснював Національний інститут стратегічних досліджень.

Повний текст послання Президента України читайте тут(410443 bytes)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1338
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду