13 травня НТКУ, ICTV, 5 канал і канал «24» транслюватимуть щорічне Послання Президента

12 Травня 2008
21370
12 Травня 2008
15:28

13 травня НТКУ, ICTV, 5 канал і канал «24» транслюватимуть щорічне Послання Президента

21370
13 травня НТКУ, ICTV, 5 канал і канал «24» транслюватимуть щорічне Послання Президента
13 травня о 10.00 Президент України Віктор Ющенко виступить у Верховній Раді зі щорічним Посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. Про це повідомляє прес-служба Президента. Виступ Президента транслюватиметься у прямому ефірі Національною телекомпанією України, «5 каналом», ICTV, 24 каналом та НРКУ.
 
Відповідно до домовленостей у рамках Демократичної коаліції, положення Послання Президента України є основою для остаточної редакції Програми дій уряду, яку має затвердити Верховна Рада України.
 
Планується, що Глава держави дасть оцінку економічним, політичним і міжнародним подіям останнього часу та визначить стратегічні напрямки розвитку держави у сучасних умовах. На виступ Глави держави запрошені Прем'єр-міністр України Ю.Тимошенко, члени уряду, голови обласних державних адміністрацій.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21370
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду