В Эстонии восстановлено вещание российских телеканалов

20 Січня 2006
6407
20 Січня 2006
16:11

В Эстонии восстановлено вещание российских телеканалов

6407
В Эстонии восстановлено вещание российских телеканалов

 Крупнейшие в Эстонии сети кабельного телевидения STV и Starman возобновили сегодня прерванное с нового года вещание популярных российских телеканалов РТР-Планета и НТВ-Мир.

Как сообщили журналистам руководители обеих компаний, им удалось, наконец, достичь соглашения о плате за трансляцию с руководством РТР-Планета и НТВ-Мир.

Ранее эстонские кабельные операторы смогли договорится и с транслирующим передачи российского Первого канала — Первым балтийским каналом (ПБК), вещание которого было восстановлено уже через три дня после отключения.

Напомним, что в связи с тем, что балтийские официальные представители российских телеканалов решили резко повысить цены на ретрансляцию, руководство крупнейших в Эстонии сетей кабельного телевидения STV и Starman объявили об отключении основных российских программ с 1 января 2006 года.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6407
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду