Завтра "5 канал" починає показ нової політичної програми «П’яте скликання»

19 Січня 2006
11382
19 Січня 2006
14:26

Завтра "5 канал" починає показ нової політичної програми «П’яте скликання»

11382
Завтра "5 канал" починає показ нової політичної програми «П’яте скликання»

20 січня «5 канал» розпочинає показ циклу політичних програм журналіста Святослава Цеголка. 
Це передвиборний проект, який виходитиме в ефірі каналу раз на тиждень аж до  цьогорічних виборів до Верховної Ради України, - повідомляє прес-служба "5 каналу".

За визначенням автора, проект присвячений тим політичним партіям та блокам, які мають найбільші шанси опинитися в Парламенті, а також тим, які, можливо, туди не потраплять.
Кожна програма – «візитівка» певної політичної сили, вся її політична історія від моменту  створення,  основні кроки,  визначальні події в її біографії.

Як зазначив Святослав Цеголко, суть полягає у тому, щоб показати політичні сили в їх історичному розрізі, розкрити їхню поведінку початку діяльності та проаналізувати, наскільки логічними є їхні заяви сьогодні. Журналіст також зосереджується і на поведінці українських політичних лідерів, зокрема, під час виборчих кампаній 1998, 2002 та 2004 років.

Звісно, все це вписано в контекст загальних політичних подій в Україні двох останніх десятиріч.
Особливістю циклу програм стали величезні пласти опрацьованих архівних матеріалів, які дали можливість побачити конкретних людей, задіяних  у сучасних політичних процесах 15 років тому, а декотрих - ще раніше.

«Зараз український політичний бомонд настільки перемішався, - зауважує Святослав Цеголко, - що багатьом політичним лідерам  важко згадати, з чого розпочиналася їхня діяльність. Тож проект, що запускається, - це також спроба показати всі етапи політичної кар’єри тих чи інших відомих осіб, представлених на нинішній політичній арені нашої країни, які раніше мали стосунок до одних партій чи блоків, а зараз опинилися у таборі зовсім інших сил».

Програми проекту «П’яте скликання» виходитимуть щоп’ятниці о 22.00 із повтором у суботу о 15.20.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11382
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду