detector.media
19.01.2006 14:26
Завтра "5 канал" починає показ нової політичної програми «П’яте скликання»

20 січня «5 канал» розпочинає показ циклу політичних програм журналіста Святослава Цеголка. 
Це передвиборний проект, який виходитиме в ефірі каналу раз на тиждень аж до  цьогорічних виборів до Верховної Ради України, - повідомляє прес-служба "5 каналу".

За визначенням автора, проект присвячений тим політичним партіям та блокам, які мають найбільші шанси опинитися в Парламенті, а також тим, які, можливо, туди не потраплять.
Кожна програма – «візитівка» певної політичної сили, вся її політична історія від моменту  створення,  основні кроки,  визначальні події в її біографії.

Як зазначив Святослав Цеголко, суть полягає у тому, щоб показати політичні сили в їх історичному розрізі, розкрити їхню поведінку початку діяльності та проаналізувати, наскільки логічними є їхні заяви сьогодні. Журналіст також зосереджується і на поведінці українських політичних лідерів, зокрема, під час виборчих кампаній 1998, 2002 та 2004 років.

Звісно, все це вписано в контекст загальних політичних подій в Україні двох останніх десятиріч.
Особливістю циклу програм стали величезні пласти опрацьованих архівних матеріалів, які дали можливість побачити конкретних людей, задіяних  у сучасних політичних процесах 15 років тому, а декотрих - ще раніше.

«Зараз український політичний бомонд настільки перемішався, - зауважує Святослав Цеголко, - що багатьом політичним лідерам  важко згадати, з чого розпочиналася їхня діяльність. Тож проект, що запускається, - це також спроба показати всі етапи політичної кар’єри тих чи інших відомих осіб, представлених на нинішній політичній арені нашої країни, які раніше мали стосунок до одних партій чи блоків, а зараз опинилися у таборі зовсім інших сил».

Програми проекту «П’яте скликання» виходитимуть щоп’ятниці о 22.00 із повтором у суботу о 15.20.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY