Замість «Студії 5» Перший канал запускає ток-шоу «5 з 7»

12 Грудня 2005
1015
12 Грудня 2005
13:54

Замість «Студії 5» Перший канал запускає ток-шоу «5 з 7»

1015
Замість «Студії 5» Перший канал запускає ток-шоу «5 з 7»
Колишня «Студія 5» поступиться своїм місцем і часом в ефірі ток-шоу «5 з 7». Новий розважальний проект «5 з 7» – з наступного тижня в ефірі Першого каналу.

Як повідомляє прес-служба УТ-1, від старого задуму залишиться хіба що число 5, яке, на думку авторів, є символом комерційного успіху. „Все решта – геть. Тепер все інше: інша студія, інші цілі та зміст програми.”

Основною відмінністю нової програми від інших ток-шоу один з ведучих «5 з 7» Дмитро Крижанівський називає те, що вона не наслідує класичну американську форму „ведучі – гості – глядачі”. „Точніше не повністю наслідуємо. Зокрема, у нас в студії не буде глядачів. Так, в інших варіантах, якщо гість говорить якісь дурниці, то завдяки аплодисментам глядачів це стає непомітним і тому сприймається як цілком нормальне. Наша мета – зміст. Зміст не поверхневий, а якомога глибший. І зробити це потрібно так, щоб представити серйозну тему у вигляді популярної розмови”, - зазначає Крижанівський.

За задумом творців, цільовою аудиторією програми будуть люди від 14 років і більше. Передбачена можливість інтерактивного спілкування по телефону в прямому ефірі.

Програма виходитиме в прямому ефірі щодня у будні. В кожному випуску братимуть участь максимум 8 запрошених гостей, експертів у тому чи іншому питанні. До кожного випуску програми планується запрошувати хоча б одну відому особу – політика, спортсмена, артиста тощо. Також у підборі героїв програми будуть враховуватися і плітки про цих людей.

Теми програми – „найрізноманітніші”: соціальні, політичні, етичні, культурологічні тощо. Крім того, керівник проекту Олександр Косяченко зізнався, що почати планується саме зі скандалів – „для підвищення рейтингу” – а потім перейти до „інтелектуального епатажу”.

В свою чергу, говорячи вибір тем програми, ведучий Дмитро Крижанівський зазначив, що вони по можливості будуть відповідати настрою кожного дня тижня: „Так, наприклад, понеділок – день важкий, відповідно тема програми – серйозна, злободенна, яка стосуватиметься політичних перипетій або ж якихось економічних негараздів. Вівторок – сімейний вечір, що буде присвячено проблемам батьків і дітей, питанням освіти і так далі. П’ятниця налаштована вже на відпочинок – тема програми, очевидно, матиме розважальний характер.”

Темою першого випуску «5 з 7», що вийде в ефір сьогодні о 17.20, стане місто Київ, а точніше його зовнішній вигляд. Серед наступних тем називають молодіжне кредитування („як наслідок першого дня обговорення”), легалізацію маріхуани, вищу освіту в Україні, тему батьків і дітей („хто кого виховує”) тощо.

Коментуючи назву «5 з 7», Дмитро Крижанівський сказав, що це не єдиний із варіантів. Пропонувалися, зокрема, «19 поверх», «Попереду Першого», «Пошукісти». Фінальний варіант озвучив нинішній президент НТКУ Віталій Докаленко. „Цьому є два пояснення, - говорить Крижанівський. – По-перше, 5 днів з 7 виходитиме в ефір наша програма. По-друге, ми віримо в різні містичні моменти, де цифра 5 означає комерційний успіх, а 7 вважається ангельським числом, яке оберігає всіх нас і гарантує духовний розвиток.”

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби НТКУ

Читайте також:

Конфлікт під лінійку

Новий економічний формат на каналі "Київ"

Олена Мозгова: «Українська музика не зникне з ефіру УТ-1»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду