detector.media
12.12.2005 13:54
Замість «Студії 5» Перший канал запускає ток-шоу «5 з 7»
Колишня «Студія 5» поступиться своїм місцем і часом в ефірі ток-шоу «5 з 7». Новий розважальний проект «5 з 7» – з наступного тижня в ефірі Першого каналу.

Як повідомляє прес-служба УТ-1, від старого задуму залишиться хіба що число 5, яке, на думку авторів, є символом комерційного успіху. „Все решта – геть. Тепер все інше: інша студія, інші цілі та зміст програми.”

Основною відмінністю нової програми від інших ток-шоу один з ведучих «5 з 7» Дмитро Крижанівський називає те, що вона не наслідує класичну американську форму „ведучі – гості – глядачі”. „Точніше не повністю наслідуємо. Зокрема, у нас в студії не буде глядачів. Так, в інших варіантах, якщо гість говорить якісь дурниці, то завдяки аплодисментам глядачів це стає непомітним і тому сприймається як цілком нормальне. Наша мета – зміст. Зміст не поверхневий, а якомога глибший. І зробити це потрібно так, щоб представити серйозну тему у вигляді популярної розмови”, - зазначає Крижанівський.

За задумом творців, цільовою аудиторією програми будуть люди від 14 років і більше. Передбачена можливість інтерактивного спілкування по телефону в прямому ефірі.

Програма виходитиме в прямому ефірі щодня у будні. В кожному випуску братимуть участь максимум 8 запрошених гостей, експертів у тому чи іншому питанні. До кожного випуску програми планується запрошувати хоча б одну відому особу – політика, спортсмена, артиста тощо. Також у підборі героїв програми будуть враховуватися і плітки про цих людей.

Теми програми – „найрізноманітніші”: соціальні, політичні, етичні, культурологічні тощо. Крім того, керівник проекту Олександр Косяченко зізнався, що почати планується саме зі скандалів – „для підвищення рейтингу” – а потім перейти до „інтелектуального епатажу”.

В свою чергу, говорячи вибір тем програми, ведучий Дмитро Крижанівський зазначив, що вони по можливості будуть відповідати настрою кожного дня тижня: „Так, наприклад, понеділок – день важкий, відповідно тема програми – серйозна, злободенна, яка стосуватиметься політичних перипетій або ж якихось економічних негараздів. Вівторок – сімейний вечір, що буде присвячено проблемам батьків і дітей, питанням освіти і так далі. П’ятниця налаштована вже на відпочинок – тема програми, очевидно, матиме розважальний характер.”

Темою першого випуску «5 з 7», що вийде в ефір сьогодні о 17.20, стане місто Київ, а точніше його зовнішній вигляд. Серед наступних тем називають молодіжне кредитування („як наслідок першого дня обговорення”), легалізацію маріхуани, вищу освіту в Україні, тему батьків і дітей („хто кого виховує”) тощо.

Коментуючи назву «5 з 7», Дмитро Крижанівський сказав, що це не єдиний із варіантів. Пропонувалися, зокрема, «19 поверх», «Попереду Першого», «Пошукісти». Фінальний варіант озвучив нинішній президент НТКУ Віталій Докаленко. „Цьому є два пояснення, - говорить Крижанівський. – По-перше, 5 днів з 7 виходитиме в ефір наша програма. По-друге, ми віримо в різні містичні моменти, де цифра 5 означає комерційний успіх, а 7 вважається ангельським числом, яке оберігає всіх нас і гарантує духовний розвиток.”

"Детектор медіа" за інформацією прес-служби НТКУ

Читайте також:

Конфлікт під лінійку

Новий економічний формат на каналі "Київ"

Олена Мозгова: «Українська музика не зникне з ефіру УТ-1»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY