Сьогодні починає роботу другий етап фестивалю дитячого кіно, ТБ та радіо „Кришталеві джерела”

6 Грудня 2005
914
6 Грудня 2005
13:22

Сьогодні починає роботу другий етап фестивалю дитячого кіно, ТБ та радіо „Кришталеві джерела”

914
Сьогодні починає роботу другий етап фестивалю дитячого кіно, ТБ та радіо „Кришталеві джерела”
6 грудня на Закарпатті (с. Поляна Свалявського району) розпочинає роботу 14-й Український фестиваль дитячого, молодіжного кіно, телебачення, радіо „Кришталеві джерела”.

Як повідомляє прес-служба Нацради з питань телебачення і радіомовлення, цього року особливістю фестивалю є те, що проходить він у два етапи. Перший відбувся у серпні, коли в Сумах змагалися юні таланти в номінаціях кіно та фото, другий проходить нині – в Закарпатті будуть визначені переможці в номінаціях телебачення і радіомовлення.

Як йдеться у повідомленні, фестиваль „Кришталеві джерела” „не належить до „розкручених”, широко анонсованих, хоча відзначається стабільністю й довготривалістю (ровесник нашої незалежності). Можливо, саме в цій „некрикливості” полягає, хоч як парадоксально, його унікальність.

За час проведення фестивалю в ньому взяли участь тисячі талановитих дітей України, які хочуть присвятити своє життя професіям телеведучих, режисерів, операторів, звукорежисерів... Багато з колишніх учасників фестивалю досягли своєї мрії, свої знання та уміння віддають сфері телебачення, радіо, кіно. Вони поповнили творчі колективи телеканалів „Інтер”, „Новий канал”, „ІСTV”, Національної телекомпанії України, обласних та регіональних телестудій, радіокомпаній.”

Нинішнього року для участі у фестивалі „Кришталеві джерела” на Закарпаття приїхали представники понад 20 телерадіокомпаній та юнацьких телестудій, що діють при центрах талановитої молоді. Співорганізатори фестивалю – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство культури і туризму, Національна спілка кінематографістів України, Закарпатська облдержадміністрація.

До складу авторитетного журі „Кришталевих джерел-2005” увійшли відомі режисери, сценаристи, журналісти. Очолює журі голова Національної ради – Віталій Шевченко.

Переможців буде названо під час завершальної урочистої церемонії, яка відбудеться 10 грудня.

За інформацією прес-служби Національної ради

Читайте також:

Сьогодні в Києві відкривається П'ятий фестиваль нового британського кіно

В Киеве проходит фестиваль аниме, комиксов и манги

„Кінолітопис” йде у народ

Віктор Ющенко взяв участь у відкритті Міжнародного кінофестивалю «Молодість»

Юні «акули пера» проведуть свій зліт у Запоріжжі

Гран-прі фестивалю “Кришталеві джерела-ХІІІ” здобула дитяча телестудія “Разом” з Полтави
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду