Юні «акули пера» проведуть свій зліт у Запоріжжі

19 Серпня 2005
724
19 Серпня 2005
14:40

Юні «акули пера» проведуть свій зліт у Запоріжжі

724
Юні «акули пера» проведуть свій зліт у Запоріжжі
23 серпня в селищі Вольноандріївка, що у Запорізькій області, розпочне свою роботу третій Обласний фестиваль шкільної преси «Один + один».

Організаторами форму юних журналістів виступили Асоціація молодіжної преси України, громадське об‘єднання підтримки соціально-педагогічних ініціатив «Юнь Запоріжжя», ВАТ «Мотор Січ», управління у справах молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації і комітет у справах молоді та спорту міськвиконкому Запоріжжя.

Протягом тижня на базі оздоровчого комплексу «Маяк» юні кореспонденти шкільних газет поєднуватимуть свій відпочинок з навчально-тренінговими програмами. Щодня у «дорослому» режимі, об‘єднавшись у своєрідні редакції, учасники форуму випускатимуть власні дитячі газети, а також зустрічатимуться з відомими українськими журналістами та змагатимуться за звання найкращого кореспондента.

Програмою форму організатори фестивалю передбачили серію майстер-класів, на яких, зокрема, розповідатимуть юним «акулам пера» про основи створення шкільного видання, жанри періодичної преси, техніку збору та пошуку інформації, підвищуватимуть майстерність у інтерв‘юванні.

Закінчить свою роботу форум 28 серпня газетним вернісажем та визначенням переможців конкурсу на найкраще висвітлення у публікаціях життя фестивалю.

За інформацією прес-служби АПМУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду