detector.media
22.11.2005 12:56
MARTIN group проведе круглий стіл „Дотримання етичних принципів на парламентських виборах-2006”
У четвер, 24 листопада, у приміщенні прес-центру ЛігаБізнесІнформ (вул. Шамрила, 23), з 12.00 по 14.00 годину, Агенція комплексного розвитку MARTIN group проводить круглий стіл: „Дотримання етичних принципів на парламентських виборах-2006: виклики та шляхи розв’язання”.

Про це говориться у розповсюдженому сьогодні інформаційному повідомленні.

На круглому столі представниками політики, медіа та експертного товариства обговорять проблеми дотримання етичних принципів на виборах-2006, а також окреслять позиції щодо основних небезпек порушення етичних норм та шляхів запобігання використання „брудних” технологій усіма учасниками виборчого процесу.

Проведення круглого столу є продовженням ініціативи агенції MARTIN group по впровадженню норм „Хартії етичних принципів політичних консультантів України”, яка має на меті забезпечення високих етичних стандартів діяльності незалежних політичних експертів в Україні. Нинішній круглий стіл має стати розширенням ініціативи та сприяти розробці та втіленню конкретних практичних механізмів контролю за дотриманням етичних норм у професійній діяльності політиків, журналістів та політичних технологів.

До участі у круглому столі запрошені:

Ярослав ДАВИДОВИЧ – голова Центральної виборчої комісії

Олександр ЗІНЧЕНКО – голова Партії патріотичних сил України Олександра КУЖЕЛЬ – заступник голови партії „Трудова України”

Володимир ФІЛЕНКО - народний депутат України

Сергій ПРАВДЕНКО - народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації

Віталій КУЛИК – директор Центру дослідження проблем громадянського суспільства

Сергій ТАРАН – директор Інституту масової інформації Микола КНЯЖИЦЬКИЙ – директор компанії „Медіадім”

Вадим КАРАСЬОВ - директор Інституту глобальних стратегій Вахтанг КІПІАНІ – випусковий редактор програми ”Один тиждень”, телеканал К1

Олекса ШАЛАЙСЬКИЙ – головний редактор Інтернет-видання ProUa

Віталій КУСТОВ –головний редактор Інтернет-видання „Фраза”

Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ – директор департаменту політичного консалтингу агенції MARTIN group

Акредитація за телефонами: 8(044) 287 23 37

8(044) 289 8822

Анастасія Безверха

+38067 446 5330

За інформацією MARTIN group
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY