2 липня аніме-клубу в Україні виповнюється 8 років

30 Червня 2005
950
30 Червня 2005
17:51

2 липня аніме-клубу в Україні виповнюється 8 років

950
2 липня аніме-клубу в Україні виповнюється 8 років
2 липня у диско-клубі «Disco Z» відбудеться j-party (вечірка в стилі сучасної Японії) на честь 8-річчя Всеукраїнського фан-клубу аніме та манґи «Crystal Power». Головне дійство – підбиття підсумків щорічного конкурсу «Кришталевий пінгвін». У програмі також: дискотека, j-музика, карооке, косплей, конкурси та багато інших розваг.

Анімешники – це люди, які захоплюються японською анімацією. Аніме – це те, що єднає, те, що є захопленням, ритмом життя, повітрям. Масові перегляди аніме, вивчення основ малюнка в стилі манґа, вивчення японської мови, а ще безліч різноманітних конкурсів – це все − фан-клуб «Crystal Power»! Під час святкування буде підбито підсумки щорічного конкурсу «Кришталевий пінгвін» в 11-ти номінаціях. Серед них: Пінгвін року (несерйозна людина серйозного віку), Художник року, Кращий письменник, а також нова номінація – Кліпмейкер року (кращий автор АМВ-кліпів). Участь у конкурсі беруть члени клубу, які подали свої роботи (малюнки, поезію, фотографії, відео- та аудіоматеріали) на конкурс. Переможці отримають дипломи та символ клубу – статуетку „кришталевого пінгвіна”. Членами журі є власне організатори та регіональні представники керівництва клубу.

Після церемонії відбудеться косплей (демонстрація костюмів аніме-персонажів), виконання японських сучасних пісень в авторському перекладі та мовою оригіналу, дебют анімешного танцювального колективу Haru Tsuyu.

За 8 років існування клубу „Crystal Power” вдалося зібрати 580 анімешників, розкиданих по різних країнах світу. Наймолодшим учасникам немає ще й шести років. Основна мета існування клубу – розповсюдження ідеї аніме по всій території України, тому не випадково, що на святкування приїдуть не лише кияни, а й члени клубу з усіх куточків України.

На гостей чекає справжнє свято в яскравих кольорах анімешної атмосфери!

Адреса клубу: Київ, вул. Вишняківська, 9, ст. м. „Харківська”

Детектор медіа
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду