У передвиборному Казахстані вилучили весь тираж газети "Жума-таймс"

3 Листопада 2005
707
3 Листопада 2005
16:05

У передвиборному Казахстані вилучили весь тираж газети "Жума-таймс"

707
У передвиборному Казахстані вилучили весь тираж газети "Жума-таймс"
Прокуратура міста Алма-Ати вилучила тираж газети "Жума-таймс" за публікацію свідомо хибних відомостей, що ганьблять честь і достоїнство одного з кандидатів у президенти Казахстану.

"У черговому номері газети, що вийшов 3 листопада, розміщені публікації зі свідомо хибними відомостями, що ганьблять честь і гідність кандидата в президенти Казахстану", - говориться в розповсюдженому у четвер повідомленні прокуратури, повідомляє "Корпункт".

У відношенні власника газети порушена справа про адміністративне правопорушення, що спрямовано в спеціалізований міжрайонний адміністративний суд Алма-Ати, говориться в документі.

Відповідно до законодавства Казахстану за поширення свідомо хибних відомостей про кандидатів, політичні партії або здійснення інших дій, що ганьблять їхню честь і гідність, передбачається адміністративна відповідальність.

"У випадку повторення протиправних дій правоохоронними органами будуть початі всі передбачені законом міри, аж до припинення діяльності ЗМІ", - говориться в повідомленні прокуратури.

ІМІ

Читайте також:

Влада Казахстану перед виборами вживає «драконівських» заходів проти незалежних ЗМІ - "Human Rіghts Watch"

Україна увійшла до трійки країн з найкращим розвитком національного законодавства щодо ЗМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду