detector.media
03.11.2005 16:05
У передвиборному Казахстані вилучили весь тираж газети "Жума-таймс"
Прокуратура міста Алма-Ати вилучила тираж газети "Жума-таймс" за публікацію свідомо хибних відомостей, що ганьблять честь і достоїнство одного з кандидатів у президенти Казахстану.

"У черговому номері газети, що вийшов 3 листопада, розміщені публікації зі свідомо хибними відомостями, що ганьблять честь і гідність кандидата в президенти Казахстану", - говориться в розповсюдженому у четвер повідомленні прокуратури, повідомляє "Корпункт".

У відношенні власника газети порушена справа про адміністративне правопорушення, що спрямовано в спеціалізований міжрайонний адміністративний суд Алма-Ати, говориться в документі.

Відповідно до законодавства Казахстану за поширення свідомо хибних відомостей про кандидатів, політичні партії або здійснення інших дій, що ганьблять їхню честь і гідність, передбачається адміністративна відповідальність.

"У випадку повторення протиправних дій правоохоронними органами будуть початі всі передбачені законом міри, аж до припинення діяльності ЗМІ", - говориться в повідомленні прокуратури.

ІМІ

Читайте також:

Влада Казахстану перед виборами вживає «драконівських» заходів проти незалежних ЗМІ - "Human Rіghts Watch"

Україна увійшла до трійки країн з найкращим розвитком національного законодавства щодо ЗМІ
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY