Ігор Лубченко закликає „не допустити популізму і поспішності” при реформуванні УТР

29 Вересня 2005
477
29 Вересня 2005
13:37

Ігор Лубченко закликає „не допустити популізму і поспішності” при реформуванні УТР

477
Ігор Лубченко закликає „не допустити популізму і поспішності” при реформуванні УТР
Коментуючи ситуацію, що виникла навколо Телекомпанії „Всесвітня служба „УТР””, голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко звернув увагу спротив, що викликала в колективі телекомпанії ця ініціатива, і закликав уважно дослухатися до цієї думки.

Про це йдеться у розповсюдженій сьогодні заяві.

„Такі серйозні речі не можна вирішувати адміністративними методами, допустити поспішності, яка може нанести шкоду українському інформаційному простору, активній присутності УТР у міжнародній інформаційній сфері” – зазначає Лубченко.

На думку голови НСЖУ, необхідно провести всебічне вивчення цього питання з участю працівників Секретаріату Кабінету Міністрів, Держкомтелерадіо, НТКУ, УТР, міністерства закордонних справ, міністерства фінансів, інших зацікавлених організацій і ухвалювати відповідне рішення Кабміну лише після цього.

"Детектор медіа"

Читайте також:

Колектив ДТРК «Всесвітня служба «УТР» оголосив передстрайковий стан

Колектив "УТР" протестує проти приєднання до НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду