Колектив ДТРК «Всесвітня служба «УТР» оголосив передстрайковий стан

19 Вересня 2005
748
19 Вересня 2005
11:36

Колектив ДТРК «Всесвітня служба «УТР» оголосив передстрайковий стан

748
Колектив ДТРК «Всесвітня служба «УТР» оголосив передстрайковий стан
Як уже повідомляла ТК, колектив ДТРК «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» звернувся з відкритим листом до Президента України Віктора Ющенка, у якому висловив протест проти спроби керівництва НТКУ приєднати УТР до Національної телекомпанії.

16 вересня відбулася конференція трудового колективу за участю двох профспілок.

Враховуючи те, що керівництво НТКУ подало Президенту Віктору Ющенко пропозиції з ліквідації УТР, та передачі матеріально-технічної бази УТР у власність НТКУ, а також в зв’язку з тим, що на відкритий лист працівників Державної телерадіокомпанії „Всесвітня служба „Українське телебачення і радіомовлення” не надійшло ніякої відповіді, колектив на конференції прийняв рішення оголосити передстрайковий стан і створив страйковий комітет.

Також з цього питання відбудеться проведено прес-конференція, про яку буде повідомлено окремо.

За інформацією страйкового комітету УТР

Читайте також:

Колектив "УТР" протестує проти приєднання до НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду