Микола Томенко вважає відставку Зінченка тривожним сигналом

5 Вересня 2005
690
5 Вересня 2005
11:20

Микола Томенко вважає відставку Зінченка тривожним сигналом

690
Микола Томенко вважає відставку Зінченка тривожним сигналом
Решение об отставке госсекретаря Украины Александра Зинченко значит, что не все в порядке в команде президента Украины Виктора Ющенко, считает вице-премьер-министр Украины Николай Томенко.

Рішення про відставку держсекретаря України Олександра Зінченка свідчить про проблеми в команді президента Віктора Ющенка, вважає віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко.

"Це серйозний та тривожный сигнал. Для мене абсолютно очевидно, що таке рішення держсекретаря означає, що не все гаразд в команді Віктора Ющенка", - зазначив Томенко.

Томенко також вважає необхідним чітко визначити повноваження деяких державних органів. "Треба чітко визначити, що робить секретаріат РНБО, що таке Кабінет Президента, що таке більше 20 радників Президента, що таке Секретаріат Президента і що таке уряд. Тому що часом складається враження, що ці повноваження час від часу гуляють від одної інституції до іншої. Треба щоб і ми - члени команди Ющенка, і, головне, громадяни розуміли, хто приймає рішення, і хто несе відповідальність за ці рішення."

За інформацією 5 каналу

Читайте також:

Президент України прийняв відставку Державного секретаря України Олександра Зінченка

Олександр Зінченко пішов через протиріччя навколо повноважень?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду