detector.media
05.09.2005 11:20
Микола Томенко вважає відставку Зінченка тривожним сигналом
Решение об отставке госсекретаря Украины Александра Зинченко значит, что не все в порядке в команде президента Украины Виктора Ющенко, считает вице-премьер-министр Украины Николай Томенко.

Рішення про відставку держсекретаря України Олександра Зінченка свідчить про проблеми в команді президента Віктора Ющенка, вважає віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко.

"Це серйозний та тривожный сигнал. Для мене абсолютно очевидно, що таке рішення держсекретаря означає, що не все гаразд в команді Віктора Ющенка", - зазначив Томенко.

Томенко також вважає необхідним чітко визначити повноваження деяких державних органів. "Треба чітко визначити, що робить секретаріат РНБО, що таке Кабінет Президента, що таке більше 20 радників Президента, що таке Секретаріат Президента і що таке уряд. Тому що часом складається враження, що ці повноваження час від часу гуляють від одної інституції до іншої. Треба щоб і ми - члени команди Ющенка, і, головне, громадяни розуміли, хто приймає рішення, і хто несе відповідальність за ці рішення."

За інформацією 5 каналу

Читайте також:

Президент України прийняв відставку Державного секретаря України Олександра Зінченка

Олександр Зінченко пішов через протиріччя навколо повноважень?
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY