Президент Ющенко за перенесення суду у справі Александрова до Києва

5 Серпня 2005
865
5 Серпня 2005
13:17

Президент Ющенко за перенесення суду у справі Александрова до Києва

865
Президент Ющенко за перенесення суду у справі Александрова до Києва
Президент Віктор Ющенко під час зустрічі із родиною вбитого журналіста Ігора Александрова висловився за те, аби судовий розгляд цієї справи відбувався у Києві. Про це Інституту масової інформації повідомила вдова журналіста Людмила Александрова.

Втім, сама пані Александрова утримуєтсья від такого рішення через те, що це може стати причиною затягування суду, оскільки новим суддям потрібен час для ознайомлення із суттю справи.

„Зараз ми чекаємо на вирок суду, і вже залежно від того яким він буде, ми або будемо його скаржувати, або ні. Ми сподіваємося, що вирок буде оголошено до Нового року, оскільки суд відбувається дуже повільними темпами” – заявила пані Александрова.

Також вдова журналіста досить скептично ставитьтся до того, що під час цього судового засідання будуть названі справжні замовники вбивства її чоловіка. „Чи ті люди сидять на лавці підсудних сказати складно. Основним замовником у цій справі фігурує старший Рибак, а організатором молодший Рибак, але вони відмовляються визнавати свою провину. Та й особливого мотиву у них не прослідковується.” „Ті хлопці- два водія – виконавці, вони беруть вину на себе, але все розповідають дуже однотипно, що теж викликає сумніви” – каже пані Алекесандрова.

Жодних прізвищ представників влади у розгляді елементу№11 про вбивство Александрова не називається, тоді як в інших елементах судового розгляду, що стосуються діяльності злочинного угруповування Рибаків були названі їх контакти з представниками влади – екс-прокурором Пшонкою та екс-губернатором Донеччини Януковичем, повідомила Людмила Александрова.

IMI

Читайте також:

Віктор Ющенко у Донецьку зустрівся з родиною загиблого журналіста Ігоря Александрова

Янукович причетний до справи про вбивство журналіста Александрова?

В Луганске идет слушание по делу Александрова

Вдова журналиста Александрова просит Пискуна назвать истинных убийц своего мужа

Обвинувачений у справі Александрова зробив важливе зізнання

Слідчих у справі Александрова звинуватили у тиску та вимаганні неправдивих свідчень

Обвинувачений у вбивстві Александрова стверджує, що став вбивцею «з почуття дружби»

Екс-мiлiцiонерам, причетним до фальсифiкацiї матерiалiв справи про вбивство Александрова, світить по 10 рокiв позбавлення волi

У справі Александрова поновили судове слідство

У справі Александрова арештували правоохоронців

Фальсифікатори доказів вбивства Александрова застосовували комбінації, яких ще не було у практиці

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
865
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду