Ложкін має повернути документи радіо "Мелодія".

3 Серпня 2005
834
3 Серпня 2005
10:05

Ложкін має повернути документи радіо "Мелодія".

834
Ложкін має повернути документи радіо "Мелодія".
Представник АТ ОНІКС, яке є мовником радіо "Мелодія", Артем Глоба заявляє, що має ухвалу суду, яка зобов'язує "Український медіа-холдинг" повернути всю документацію, вилучену під час захоплення їх центрального офісу.

Про це Глоба повідомив на прес-конференції у вівторок.

"На підставі ухвали Верхньодніпровського районного суду від 27 липня 2005р. вимагаємо повернути вилучені ЗАТ "УМХ" ... у АТ "ОНІКС" бланки та всю документацію, пов'язану з фінансово-господарською діяльністю АТ "ОНІКС", - заявив він.

В той же час, представник юридичного відділу АТ "ОНІКС" Олександр Крижний відкидає політичні передумови конфлікту: "Політичного моменту ні в плані мови, ні в якому іншому тут немає".

Крижний називає цю ситуацію "випадком корупції, свавілля державних органів, посадових осіб", спровокованим, ЗАТ "УМХ".

Він також повторив, що все скоєне стало можливим через сфальсифіковані ухвали суду, згідно з якими директору АТ "ОНІКС" було заборонено здійснювати будь-які повноваження, розпоряджатися грошовими коштами на рахунках АТ "ОНІКС, а також наказано "припинити господарську діяльність АТ "ОНІКС" шляхом ліквідації товариства.

Однією з таких ухвал також було призначено ліквідатором ЗАТ "УМХ".

За словами Крижного, "не зрозуміло, як ліквідатором АТ може стати компанія, що володіє лише 2% акцій цього товариства". Він також додав, що "ухвала та рішення суду були винесені без відома представників АТ "ОНІКС", керівників та акціонера підприємства, який володіє 98% акцій".

Раніше, 26 липня представники ЗАТ "Український Медіа Холдінг" разом із судовим представником захопили офіс АТ "ОНІКС" та вилучили всі майже всі фінансово-господарські документи АТ "ОНІКС", головним проектом якого є радіомережа "Мелодія".

Українська Правда

Читайте також

АТ "Онікс" заявляє: рішення суду стосовно їх ліквідації сфабриковане

«УМХ» заявляет: ситуация вокруг радио "Мелодия" - это конфликт интересов хозяйствующих субъектов.

Озброєні люди захопили радіо "Мелодія"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду