АТ "Онікс" заявляє: рішення суду стосовно їх ліквідації сфабриковане

27 Липня 2005
751
27 Липня 2005
09:46

АТ "Онікс" заявляє: рішення суду стосовно їх ліквідації сфабриковане

751
АТ "Онікс" заявляє: рішення суду стосовно їх ліквідації сфабриковане
Як вже повідомляла „Детектор медіа”, у вівторок в першій половині дня, було здійснене силове озброєне вторгнення до центрального офісу Всеукраїнської радіомережі “Мелодія”, який розташований у м. Харкові. Представники АТ „Онікс” у надісланому ними прес-релізі стверджують, що в результаті застосованої фізичної сили представники ЗАТ „Український медіа холдинг” серед яких був один з вищих посадовців УМХ - віце-президент Резниченко В.М., заволоділи архівом документів АТ “ОНІКС”, одним з проектів якого є Всеукраїнська радіомережа “Мелодія”.

Головним ініціатором інциденту радіомережа називає є ЗАТ “УМХ” (ЗАТ “Український Медіа Холдінг”).

АТ “ОНІКС” офіційно стверджує, що на даний момент ЗАТ «УМХ» не має права заявляти про володіння 50% акцій АТ «ОНІКС» і згідно реєстру є утримувачем лише 2% акцій, причому на даний час відбувається судовий розгляд позовів, предметом яких є абсолютно всі акції АТ «ОНІКС», що належать ЗАТ «УМХ». Вони заявлять, що у їхньому розпорядженні є однозначні докази сфабрикованості вказаного на web-сайті ЗАТ «УМХ» рішення Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області.

АТ ”ОНІКС” буде вимагати порушення кримінальної справи проти судді, який виніс незаконне рішення та всіх інших осіб, що цьому сприяли. Юридичний відділ компанії готує скаргу на дії державного виконавця, звернення до Генеральної Прокуратури та інших правових організацій про порушення кримінальної справи по даному факту.

за інф. прес-служби АТ "Онікс"

Читайте також:

«УМХ» заявляет: ситуация вокруг радио "Мелодия" - это конфликт интересов хозяйствующих субъектов

Озброєні люди захопили радіо "Мелодія"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
751
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду