detector.media
25.07.2005 13:56
Томенко пропонує створити у Києві другу "Народну платформу"
Віце-прем´єр з гуманітарних питань Микола Томенко пропонує створити в Києві майданчик, де українці зможуть дебатувати на політичні теми, повідомляє IMI.

Як повідомляє "5 канал", Томенко пропонує використати досвід лондонського Гайд-парку, де англійці вже сотні років дебатують на будь-які теми.

Віце-прем´єр вважає, що гучні мітинги кияни звикли влаштовувати на площах і майданах, а для спокійного обміну думками на політичні теми зручних місць у столиці не знайти.

У Київраді розглядають декілька варіантів розташування майбутнього майданчику. Серед них майданчик за Національною філармонією, Володимирська гірка та Шевченківський парк.

Чиновники Київради припускають, що перед виборами таке місце можна було б використовувати і для зустрічей політиків з виборцями.

У мерії наголошують, що створення такого парку Києву майже нічого б не коштувало.

Як відомо, донедавна на телеканалі "Інтер" транслювався передвиборчий проект "Народна платформа". Програму вів Олександр Пилипець, і вона мала вигляд телетрансляцій з платформи на Майдані Незалежності, де громадяни висловлювали свою думку "за" і "проти" з різних, переважно політичних питань. Деякі експерти називали передачу "Народна платформа" "пі-ар ходом" однієї з політичних сил, що брала участь у президентських виборах 2004 року.

Вибори до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування заплановані на березень 2006 року.

ІМІ
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY