ТЕТ розпочинає титрування програм українською мовою

23 Травня 2005
621
23 Травня 2005
10:51

ТЕТ розпочинає титрування програм українською мовою

621
ТЕТ розпочинає титрування програм українською мовою
З понеділка, 23 травня, ТК ТЕТ розпочинає титрування українською мовою програм, які раніше виходили в ефірі російською. Таке рішення ухвалено каналом, аби уникнути повторних претензій від Національнії ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо обсягу програм російською мовою.

Титруватимуться передачі російського виробництва, художні фільми, серіали та мультфільми.

Нагадаємо, що 27 квітня 2005 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення застосувала проти ЗАТ “Телекомпанія “ТЕТ” санкцію у вигляді попередження. Основна претензія Нацради стосувалася обсягу російськомовних програм в ефірі ТЕТу.

Ккріництво ТЕТу, як посалось раніше, не погоджується з позицією Нацради і збирається оскаржувати це рішення в суді. На думку голови правління ЗАТ “Телекомпанія “ТЕТ” Григорія Тичини: "Перекладати з російської такі програми як “О.С.П.-студія”, “Обережно, Задов!”, “Єралаш”, мультфільми – це абсурд. Однак, поки суд не поставив остаточну крапку в цій справі і телеканал перебуває під постійним пильним моніторингом Нацради, було прийняте рішення ввести титрування російськомовних програм українською мовою, аби не давати чиновниками зайвого приводу для висунення каналу нових претензій”, – наголосив керівник ТЕТу.

"Детектор медіа", за інф. прес-служби Телекомпанії ТЕТ

Читайте також:

Телекомпанія ТЕТ оскаржуватиме попередження, винесене Національною радою

Тетяна Лебедєва, Віталій Шевченко: Позиція НТН – це спекуляція

знову спекуляція...

Відповідь НТН В.Шевченку та Т.Лєбєдєвій
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
621
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду