Співробітники Бі-Бі-Сі проводять 24-годинний страйк

23 Травня 2005
922
23 Травня 2005
09:31

Співробітники Бі-Бі-Сі проводять 24-годинний страйк

922
Співробітники Бі-Бі-Сі проводять 24-годинний страйк
Співробітники Бі-Бі-Сі - Британської мовної корпорації - проводять сьогодні 24-годинний страйк на знак протесту проти запланованих звільнень.

Як повідомляє УНІАН посилаючись на радіо "Свобода", страйк серйозно вплине на роботу компанії, зокрема новостійних служб. Звільнення, як очікується, торкнеться приблизно 15% 27-тисячного персоналу корпорації. Його мета, як заявляє керівництво компанії, - модернізація і технічне переоснащення.

UNIAN

Читайте також:

Накануне массовых сокращений корпорация ВВС щедро отблагодарила руководство

Профсоюз ВВС смирился с неизбежностью массовых увольнений

Би-Би-Си не будет бастовать на следующей неделе, администрация идет на уступки
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
922
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду