На телеканалі "Тоніс" стартують "Світські хроніки".

6 Травня 2005
1024
6 Травня 2005
15:12

На телеканалі "Тоніс" стартують "Світські хроніки".

1024
На телеканалі "Тоніс" стартують "Світські хроніки".
На телеканалі "Тоніс" 10 травня о 22.20 виходить в ефір новий проект "Світські хроніки". Як повідомила PR-cлужба каналу, програму про життя українського бомонду знімають у форматі репортажу з місця знакових подій – концертів, престижних раутів, світських прийомів, презентацій та модних показів. До „хронік” потрапляють зірки шоу-бізнесу та кіно, бізнесмени та політики, спортсмени та модні дизайнери. Знамениті, багаті, успішні та епатажні люди стають співрозмовниками ведучої Катерини Осадчої.

У PR-cлужбі "ТК" розповіли, що ведуча "Світських хронік" – професійна модель. Почала кар’єру у 14 років, працювала у Японії, Франції, Англії та Німеччині. Сьогодні Катя – студентка історичного факультету Київського університету імені Шевченка.

У перших програмах „Світських хронік” глядачі побачать репортажі з концерту Лучано Паваротті, піжамної вечірки, конкурсів „Місс Україна” та „Кришталевий силует”, презентації журналу „Пентхауз” та фотовиставки видавничого дому „Комерсант”, повідомляє PR-служба каналу.

За інф. PR-cлужби телеканалу "Тоніс"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду