detector.media
06.05.2005 15:12
На телеканалі "Тоніс" стартують "Світські хроніки".
На телеканалі "Тоніс" 10 травня о 22.20 виходить в ефір новий проект "Світські хроніки". Як повідомила PR-cлужба каналу, програму про життя українського бомонду знімають у форматі репортажу з місця знакових подій – концертів, престижних раутів, світських прийомів, презентацій та модних показів. До „хронік” потрапляють зірки шоу-бізнесу та кіно, бізнесмени та політики, спортсмени та модні дизайнери. Знамениті, багаті, успішні та епатажні люди стають співрозмовниками ведучої Катерини Осадчої.

У PR-cлужбі "ТК" розповіли, що ведуча "Світських хронік" – професійна модель. Почала кар’єру у 14 років, працювала у Японії, Франції, Англії та Німеччині. Сьогодні Катя – студентка історичного факультету Київського університету імені Шевченка.

У перших програмах „Світських хронік” глядачі побачать репортажі з концерту Лучано Паваротті, піжамної вечірки, конкурсів „Місс Україна” та „Кришталевий силует”, презентації журналу „Пентхауз” та фотовиставки видавничого дому „Комерсант”, повідомляє PR-служба каналу.

За інф. PR-cлужби телеканалу "Тоніс"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY