Los Angeles Times та Wall Street Journal отримали чотири Пулітцерівських премії

5 Квітня 2005
704
5 Квітня 2005
11:49

Los Angeles Times та Wall Street Journal отримали чотири Пулітцерівських премії

704
Los Angeles Times та Wall Street Journal отримали чотири Пулітцерівських премії
Цього року найбільше Пулітцеівських премій отримали жуналісти американських газет Los Angeles Times та Wall Street Journal, передає ІМІ посилаючись на російські мас-медіа. По дві - перша в номінації "за служіння суспільству" за серію викривальних матеріалів про медичні проблеми та расову дискримінацію у великих громадських лікарнях, а також за серію репортажів з північноосетинського Бєслану та матеріалів про російську економіку у номінції "міжнародний репортаж".

Wall Street Journal - за репортж про людину, яка вилікуваася від раку та з рецензії н кінофільми.

New York Times переміг у ктегорії "національний репортаж" - про корпоративні приховування відповідальності за аварії на залізничних преїздах, що були визнані кращими.

Найкращим журналістським розслідуванням визнано статті авторів з провінційних видань Willamette Week и Star-Ledger, які розповіли про сексуальні пригоди колишніх губернторів штатів Орегон та Нью-Джерсі.

Associated Press отримав премію за серію з 12 фоторафій про криваві бої на вулицях міст Іраку, у номінації "фотографія номера" переміг фотокор San Francisco Chronicle Денні Фитцмауріс, що зробив серію знімків про порненого у боях іркського хлопчик Салєха Халафа.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду