У Луцьку вимагають відставки керівників Волинської ТРК

29 Березня 2005
910
29 Березня 2005
14:36

У Луцьку вимагають відставки керівників Волинської ТРК

910
У Луцьку вимагають відставки керівників Волинської ТРК
Представники деяких громадських органiзацiй Волинської областi пiкетували у понедiлок примiщення обласної державної телерадiокомпанiї, вимагаючи вiдставки її керiвництва, повідомляє Інтерфакс-Україна

Учасники акцiї, яка вiдбувалася пiд гаслом "Нова влада – якiсно нове телерадiомовлення!”, вимагали вiдставки гендиректора ТРК Святослава Пирожка та iнших керiвникiв пiдроздiлiв структури, заявляючи, що вони скомпрометувати "високе звання журналiста i порушили принципи журналiстської етики".

У зверненнi, поширеному органiзаторами акцiї, говориться, що "керiвництво ВОДТРК не очистилося вiд кучмiзму, вiд девальвацiї слова". Представники обласної органiзацiї партiї "Наша Україна", громадських органiзацiй "Нацiональний альянс", "Пора" i "Асоцiацiї молодих реформаторiв" зажадали, щоб ТРК надавала правдиву, оперативну i неупереджену iнформацiю.

Як передає кореспондент агентства, генеральний директор телерадiокомпанiї, який мав проводити щотижневу нараду, пiд час проведення акцiї до примiщення ТРК не прибув. Усi працiвники структури були допущенi до робочих мiсць.

Органiзатори акцiї переконанi в необхiдностi звiльнення керiвництва Волинського обласного телебачення. Голова Луцької мiської органiзацiї партiї "Наша Україна" Анатолiй Пархомюк також зазначив, що основну мiсiю заходу виконано – привернено увагу громадськостi до кадрових проблем обласної телевiзiйної компанiї. За його словами, цi проблеми стають громадськими, оскiльки Волинська ДТРК є могутнiм засобом iнформацiї, що фiнансується з держбюджету на кошти платникiв податкiв.

Інтерфакс-Україна
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду