В Києві покажуть документальний фільм про війну в Чечні

16 Березня 2005
902
16 Березня 2005
14:15

В Києві покажуть документальний фільм про війну в Чечні

902
В Києві покажуть документальний фільм про війну в Чечні
Документальний фільм „Білі ворони- жахи Чечні” німецьких режисерів Йогана Файнда та Тамари Трампе буде представлений на міжнародному фестивалі Дні документального кіно про права людини „Український контекст”, - повідомляє сайт Docudays.org.ua.

Як зазначається в релізі до фільму, Джоган Файнд та Тамара Трампе провели три роки в Росії, спостерігаючи за головними героями, які повернулися з Чечні - Кирилом, Пєтею та Катею. Двоє хлопців пішли добровольцями на службу в Чечню, а дівчина працювала в Чечні медсестрою.

Цитуючи, цей фільм - "історія про поверення додому з війни повністю скалічених внутрішньо та фізично молодих людей, світ яких перевернувся від жахливого досвіду, який вони набули на цій війні".

Фільм брав участь в програмі документального кіно на останньому кінофестивалі у Берліні.

Нагадаємо, що Міжнародний кінофестиваль документального кіно з прав людини „Український контекст” відбудеться з 29 березня по 3 квітня в Будинку Кіно. Організаторами фестивалю виступили Українська Гельсінська спілка з прав людини та Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв за фінансової підтримки МФ „Відродження”.

Docudays.org.ua





Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
org,ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду