detector.media
16.03.2005 14:15
В Києві покажуть документальний фільм про війну в Чечні
Документальний фільм „Білі ворони- жахи Чечні” німецьких режисерів Йогана Файнда та Тамари Трампе буде представлений на міжнародному фестивалі Дні документального кіно про права людини „Український контекст”, - повідомляє сайт Docudays.org.ua.

Як зазначається в релізі до фільму, Джоган Файнд та Тамара Трампе провели три роки в Росії, спостерігаючи за головними героями, які повернулися з Чечні - Кирилом, Пєтею та Катею. Двоє хлопців пішли добровольцями на службу в Чечню, а дівчина працювала в Чечні медсестрою.

Цитуючи, цей фільм - "історія про поверення додому з війни повністю скалічених внутрішньо та фізично молодих людей, світ яких перевернувся від жахливого досвіду, який вони набули на цій війні".

Фільм брав участь в програмі документального кіно на останньому кінофестивалі у Берліні.

Нагадаємо, що Міжнародний кінофестиваль документального кіно з прав людини „Український контекст” відбудеться з 29 березня по 3 квітня в Будинку Кіно. Організаторами фестивалю виступили Українська Гельсінська спілка з прав людини та Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв за фінансової підтримки МФ „Відродження”.

Docudays.org.ua





detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY