Згідно опитування "Детектор медіа", 33% респондентів вважають, що очолити НТКУ має найкращі перспективи Олександр Ткаченко

28 Січня 2005
1194
28 Січня 2005
13:03

Згідно опитування "Детектор медіа", 33% респондентів вважають, що очолити НТКУ має найкращі перспективи Олександр Ткаченко

1194
Згідно опитування "Детектор медіа", 33% респондентів вважають, що очолити НТКУ має найкращі перспективи Олександр Ткаченко
Згідно опитування на сайті „Детектор медіа”, 33% людей, що взяли участь у голосуванні, вважають, що найбільше шансів очолити Національну телекомпанію України має екс-керівник Нового каналу Олександр Ткаченко.

12% бачать непогані перспективи щодо цього крісла в Ігоря Сторожука, який зараз є прес-секретарем Голови Верховної Ради України Володимира Литвина. До призначення на цю посаду Ігор Сторожук очолював НТКУ.

7% вважають, що керівником НТКУ може стати народний депутат України, член комітету ВР з питань свободи слова та інформації, голова комісії парламенту з вивчення фінансового стану НТКУ Юрій Артеменко. Нагадаємо, що кілька днів тому про підтримку цієї кандидатури на посаду президента НТКУ заявив Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

38% людей, що взяли участь у голосуванні через сайт „Детектор медіа”, вказували інших претендентів. Серед них згадується віце-президент НТКУ В.Кметик, президент НТКУ Олександр Савенко, перший віце-президент Микола Канішевський, керівник редакції музичних програм Олена Мозгова і інші.

Опитування проводилося протягом трьох днів. Запитання для відповідей було відкритим. Участь у опитуванні взяли 116 осіб.

Наступного тижня „Детектор медіа” пропонує висловитися щодо кандидатури Голови Національної ради України з питань телебачення і радімовлення.

Інф. „Детектор медіа”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1194
Читайте також
18.08.2009 17:58
Марина Баранівська , Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
27 281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду