detector.media
28.01.2005 13:03
Згідно опитування "Детектор медіа", 33% респондентів вважають, що очолити НТКУ має найкращі перспективи Олександр Ткаченко
Згідно опитування на сайті „Детектор медіа”, 33% людей, що взяли участь у голосуванні, вважають, що найбільше шансів очолити Національну телекомпанію України має екс-керівник Нового каналу Олександр Ткаченко.

12% бачать непогані перспективи щодо цього крісла в Ігоря Сторожука, який зараз є прес-секретарем Голови Верховної Ради України Володимира Литвина. До призначення на цю посаду Ігор Сторожук очолював НТКУ.

7% вважають, що керівником НТКУ може стати народний депутат України, член комітету ВР з питань свободи слова та інформації, голова комісії парламенту з вивчення фінансового стану НТКУ Юрій Артеменко. Нагадаємо, що кілька днів тому про підтримку цієї кандидатури на посаду президента НТКУ заявив Голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації Микола Томенко.

38% людей, що взяли участь у голосуванні через сайт „Детектор медіа”, вказували інших претендентів. Серед них згадується віце-президент НТКУ В.Кметик, президент НТКУ Олександр Савенко, перший віце-президент Микола Канішевський, керівник редакції музичних програм Олена Мозгова і інші.

Опитування проводилося протягом трьох днів. Запитання для відповідей було відкритим. Участь у опитуванні взяли 116 осіб.

Наступного тижня „Детектор медіа” пропонує висловитися щодо кандидатури Голови Національної ради України з питань телебачення і радімовлення.

Інф. „Детектор медіа”
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY