Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу

Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу

4 Квітня 2024
408
4 Квітня 2024
10:15

Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу

408
Цифрова епоха перетворила дані на найдорожчий товар і одночасно – ефективний інструмент ведення бізнесу.
Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу
Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу

Адресні бази - генератор проблем чи ефективний інструмент бізнесу?

Починаючи з 2014 року свої назви змінили понад 30 000 вулиць і близько трьох тисяч населених пунктів України. Процес декомунізації та дерусифікації суттєво прискорився після повномасштабного нападу рф на Україну. Лише з початку року були перейменовані сотні вулиць у Києві, Харкові, десятках інших міст та містечок. 

Бізнес, для якого критично важлива точність адрес партнерів та клієнтів, через перейменування нерідко опиняється у складній ситуації. Самостійно відстежувати тисячі перейменувань на рік і вносити відповідні зміни у власні адресні бази надзвичайно складно та забирає безліч часу у кваліфікованого персоналу. Якщо ж зміни не вносити, одразу з’являються збитки у вигляді недоставлених вчасно вантажів, повернутих листів, розірваних комунікацій з клієнтами або партнерами. 

Вихід у такій ситуації – звернутися до спеціалізованих компаній, які займаються оновленням адрес, і або придбати їхню базу за локаціями, що цікавлять бізнес,  або надати власну базу для коригування і надалі періодично її оновлювати.  Зокрема такі послуги надає компанія DM Solutions, яка створила та адмініструє адресну базу, більш повну ніж навіть у «Укрпошти». Адресний довідник компанії поповнюється щоденно, тож містить лише актуальну і найповнішу інформацію на даний момент. Потрібну адресну базу можна придбати як загальну, по всій Україні, так і за окремими регіонами, які цікавлять замовника. 

Якщо замовника цікавить приведення власної адресної бази до актуального стану, це можна зробити швидко, навіть якщо вона містить сотні тисяч або й мільйони адрес (рядків). Один-три дні – і навіть найбільша база з численними помилками буде виправлена та доповнена. Спеціальний алгоритм DM Solutions розбирає базу замовника на сутності, структурує її для зручності використання, виправляє помилки у написанні адрес, додає правильні поштові індекси, а також – актуальні на сьогодні назви населених пунктів та вулиць. При цьому замовник може доповнити свою базу за заданими параметрами, уникнути дублювання адрес і навіть отримати GPS-координати для кожної з адрес, що значно спрощує доставку та її планування. Тобто, отримати замість проблемної адресної бази з помилками та застарілими адресами сучасний зручний і бездоганно точний інструмент ведення бізнесу. 

Незалежно від того, чи придбали ви нову адресну базу, чи модернізували власну, її треба підтримувати в актуальному вигляді. DM Solutions надає послугу оновлення баз з будь-якою періодичністю згідно потреб клієнтів. 

Цифрова епоха перетворила дані на найдорожчий товар і одночасно – ефективний інструмент ведення бізнесу. Співпраця з DM Solutions, зокрема використання її адресної платформи GEODATA online, дозволяє бізнесу тримати цей інструмент у робочому стані і використовувати з максимальним прибутком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду