detector.media
04.04.2024 10:15
Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу
Адресні бази даних – як ефективний інструмент бізнесу
Цифрова епоха перетворила дані на найдорожчий товар і одночасно – ефективний інструмент ведення бізнесу.

Адресні бази - генератор проблем чи ефективний інструмент бізнесу?

Починаючи з 2014 року свої назви змінили понад 30 000 вулиць і близько трьох тисяч населених пунктів України. Процес декомунізації та дерусифікації суттєво прискорився після повномасштабного нападу рф на Україну. Лише з початку року були перейменовані сотні вулиць у Києві, Харкові, десятках інших міст та містечок. 

Бізнес, для якого критично важлива точність адрес партнерів та клієнтів, через перейменування нерідко опиняється у складній ситуації. Самостійно відстежувати тисячі перейменувань на рік і вносити відповідні зміни у власні адресні бази надзвичайно складно та забирає безліч часу у кваліфікованого персоналу. Якщо ж зміни не вносити, одразу з’являються збитки у вигляді недоставлених вчасно вантажів, повернутих листів, розірваних комунікацій з клієнтами або партнерами. 

Вихід у такій ситуації – звернутися до спеціалізованих компаній, які займаються оновленням адрес, і або придбати їхню базу за локаціями, що цікавлять бізнес,  або надати власну базу для коригування і надалі періодично її оновлювати.  Зокрема такі послуги надає компанія DM Solutions, яка створила та адмініструє адресну базу, більш повну ніж навіть у «Укрпошти». Адресний довідник компанії поповнюється щоденно, тож містить лише актуальну і найповнішу інформацію на даний момент. Потрібну адресну базу можна придбати як загальну, по всій Україні, так і за окремими регіонами, які цікавлять замовника. 

Якщо замовника цікавить приведення власної адресної бази до актуального стану, це можна зробити швидко, навіть якщо вона містить сотні тисяч або й мільйони адрес (рядків). Один-три дні – і навіть найбільша база з численними помилками буде виправлена та доповнена. Спеціальний алгоритм DM Solutions розбирає базу замовника на сутності, структурує її для зручності використання, виправляє помилки у написанні адрес, додає правильні поштові індекси, а також – актуальні на сьогодні назви населених пунктів та вулиць. При цьому замовник може доповнити свою базу за заданими параметрами, уникнути дублювання адрес і навіть отримати GPS-координати для кожної з адрес, що значно спрощує доставку та її планування. Тобто, отримати замість проблемної адресної бази з помилками та застарілими адресами сучасний зручний і бездоганно точний інструмент ведення бізнесу. 

Незалежно від того, чи придбали ви нову адресну базу, чи модернізували власну, її треба підтримувати в актуальному вигляді. DM Solutions надає послугу оновлення баз з будь-якою періодичністю згідно потреб клієнтів. 

Цифрова епоха перетворила дані на найдорожчий товар і одночасно – ефективний інструмент ведення бізнесу. Співпраця з DM Solutions, зокрема використання її адресної платформи GEODATA online, дозволяє бізнесу тримати цей інструмент у робочому стані і використовувати з максимальним прибутком.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY