У Сімферополі підпалили намет прихильників Ющенка

15 Грудня 2004
886
15 Грудня 2004
13:27

У Сімферополі підпалили намет прихильників Ющенка

886
У Сімферополі підпалили намет прихильників Ющенка
У вівторок співробітники міліції затримали підозрюваного в підпалі одного з наметів з агітаційною літературою в наметовому містечку прихильників кандидата в Президенти, лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка в Сімферополі.

Як передають "Українські новини", про це повідомив начальник центру громадських зв'язків Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму Олександр Домбровський.

З його слів, після закінчення мітингу на підтримку кандидата в Президенти, прем'єр-міністра Віктора Януковича, який пройшов у вівторок на площі Леніна в Сімферополі, колона людей, проходячи повз наметове містечко прихильників Ющенка, зачепила один із наметів і він розвалився.

Домбровський додав, що після цього один із учасників мітингу підпалив агітаційну листівку й кинув у намет, в результаті чого намет з літературою, яка зберігалась в ньому, згорів.

Зі слів Домбровського, подію було задокументовано, а підозрюваний у підпалі затриманий міліцією.

Як повідомив Українським Новинам представник кримського штабу Ющенка, після мітингу колона людей цілеспрямовано намагалася розламати й спалити кілька наметів прихильників Ющенка.

Усього на площі прихильниками Ющенка було встановлено 5 стаціонарних й 7 агітаційних наметів.

У кримському штабі Ющенка заявили, що учасники мітингу зламали 2 намети й спробували підпалити 3 намети.

Представник штабу Ющенка також заявив, що міліція не вживала спроб припинити хуліганські дії.

"Українські новини"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду