detector.media
15.12.2004 13:27
У Сімферополі підпалили намет прихильників Ющенка
У вівторок співробітники міліції затримали підозрюваного в підпалі одного з наметів з агітаційною літературою в наметовому містечку прихильників кандидата в Президенти, лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка в Сімферополі.

Як передають "Українські новини", про це повідомив начальник центру громадських зв'язків Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму Олександр Домбровський.

З його слів, після закінчення мітингу на підтримку кандидата в Президенти, прем'єр-міністра Віктора Януковича, який пройшов у вівторок на площі Леніна в Сімферополі, колона людей, проходячи повз наметове містечко прихильників Ющенка, зачепила один із наметів і він розвалився.

Домбровський додав, що після цього один із учасників мітингу підпалив агітаційну листівку й кинув у намет, в результаті чого намет з літературою, яка зберігалась в ньому, згорів.

Зі слів Домбровського, подію було задокументовано, а підозрюваний у підпалі затриманий міліцією.

Як повідомив Українським Новинам представник кримського штабу Ющенка, після мітингу колона людей цілеспрямовано намагалася розламати й спалити кілька наметів прихильників Ющенка.

Усього на площі прихильниками Ющенка було встановлено 5 стаціонарних й 7 агітаційних наметів.

У кримському штабі Ющенка заявили, що учасники мітингу зламали 2 намети й спробували підпалити 3 намети.

Представник штабу Ющенка також заявив, що міліція не вживала спроб припинити хуліганські дії.

"Українські новини"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY